2019.07.31.

Ranglista

Gratulálunk minden befutónak! A teljes ranglistát itt találjátok.
2019.07.31.

Érkeznek a fotók

Kattints a linkre a legszebb pillanatokért: sárban kúszás, átjutás a hídkompra, vizes akadály, billenőpalló… Ügyesen megoldotta mindenki.
2019.07.25.

Minden a helyszíni teendőkről

Összegyűjtöttünk nektek minden fontos tudnivalót az érkezésről és a helyszíni teendőkről: helyszín megközelítése, parkolás, öltözet, regisztrációs folyamat, verseny menete, öltöző és ruhatár…
2019.07.24.

Ez lesz a büntetőfeladat

Minden felkészülés ellenére se sikerül teljesítened az akadályt? Nálunk ezért nem jár kizárás, büntetőfeladatot adunk érte. Íme:
2019.07.24.

Ilyen éremmel bővül a befutók gyűjteménye

Egy kis motivációként, hogy mivel gazdagodik éremgyűjteményetek egy egyedi kiegészítővel párosítva, miután leküzdöttétek az akadályokat.
2019.07.24.

FONTOS: Tájékozódj rajtidőpontodról

Nem vagy biztos a rajtidőpontodban? Írj bátran Facebookon, csekkoljuk neked. Vagy lépj be a portal.szegedsport.hu oldalon, és profilod alatt a korábbi vásárlásokhoz tartozó űrlapon is megtalálod. Fontos, hogy biztosan tudd, hiszen a chipedet csak ekkor fogja érzékelni az időmérő rendszer, ha előbbi vagy későbbi rajthoz állsz oda, akkor nem lesz érvényes az eredményed.
2019.07.24.

Facebook oldalunkon még több aktualitás

Kövesd folyamatosan frissülő Facebook-oldalunkat, hogy semmiről ne maradj le. Akadályok, hasznos infók a pályáról, az előkészületekről, fotógaléria. Ha kérdésed van, küldj bátran Messenger üzenetet.    
2019.05.27.

Jegyárak

Megéri élni a hamarosan induló online előnevezésünk lehetőségével, hiszen közel 50%-kal kedvezőbb díjjal indulhatnak a kihívások kedvelői.
2019.05.27.

Köszönjük

Nagy megtiszteltetés, hogy a terepakadályfutó versenyünk mellé egyre többen állnak támogatóként és védnökként. Ezúton is köszönjük nekik, hiszen nélkülük nem valósulhatna meg július 27-i rendezvényünk.